Martijn Kole

Martijn Kole (1970) heeft na zijn opleiding bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam advies, management- en directiefuncties vervuld in de internationale media-, telecom- en advieswereld.

De vraagstukken die hem boeien hebben te maken met strategiebepaling, groei en vernieuwing. Daarbij spelen nieuwe technologie en de veranderende behoefte van de klant vaak een belangrijke rol. Opdrachtgevers zijn start up’s, marktleidende ondernemingen en organisaties die moeten veranderen om de concurrentie voor te blijven. De sectoren waarin hij werkzaam is zijn de media, ict, onderwijs en gezondheidszorg.

Als medeondernemer ondersteunt hij zijn opdrachtgevers bij strategische planning, positionering, portfoliovraagstukken, new business development, fusies en overnames, integratie en alliantiemanagement.

Door zijn ervaring weet Martijn snel hoofd- en bijzaken te scheiden. Hij houdt altijd het doel voor ogen, maar heeft ook oog voor het proces. Zonder draagvlak geen geslaagde verandering. Martijn kan in hechte samenwerking met de opdrachtgever inspireren, veranderen en sturen. Dat alles doet hij met passie en grote gedrevenheid.

Bijzonderheden

Martijn organiseert zakelijke studiereizen naar interessante leeromgevingen waar ook ter wereld. Bestuurders, ondernemers, managers en professionals ondernemen een intensieve reis naar een best pratice regio zoals Silicon Valley, China, Japan en Zuid Korea. Dit levert nieuwe kennis en inzichten in trends en ontwikkelingen op. En ook energie, nieuwe ideeën en waardevolle contacten in de groep en op de plaats van bestemming.

 

Loopbaan

2008 - heden

HGRV, partner

2009 - 2018 De Tijdstroom, directeur eigenaar
2004 Sanoma / Malmberg, directeur uitgever
2002 The Wall Street Journal Europe, directeur business development
2000 Het Financieele Dagblad, business unit manager Internet
1997 Twynstra Gudde, management consultant
1994 AT&T, consultant

Opleiding

2006 Leadership & Innovation, Helsinki University of Technology
2003 Building on Talent, IMD Lausanne
1994 Bestuurskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam

Contact

M 06 29 13 97 81
E kole@hgrv.nl